Įgyvendintos stovyklos ,,Kuriu, keliauju, domiuosi“ veiklos

Visi vaikai laukia vasaros ir atostogų, tačiau Panevėžio r. Raguvos gimnazijos mokiniai visuomet laukia ir vasaros stovyklos. Šiais metais jau šeštą kartą socialinė pedagogė Giedrė Šuminskaitė ir fizinio ugdymo mokytojas Sigitas Žudys pateikė paraišką Panevėžio rajono  savivaldybės Vaikų socializacijos, Vaikų vasaros užimtumo ir poilsio, Smurto ir patyčių prevencijos programų projektui. Birželio 5 - 7 dienomis savivaldybės lėšomis buvo įgyvendintas tęstinis gimnazijos projektas ,,Kuriu, keliauju, domiuosi“.

1 - 4 klasių būrys mokinių, džiaugėsi dienine stovykla ir aktyviomis veiklomis gimnazijoje ir Raguvos miestelyje. Mokiniai žaidė judriuosius ir loginius žaidimus, prisiminė praėjusios stovyklos veiklas žiūrėdami sukurtus video filmukus, minė mįsles, sportavo su trenere Audra Petronaityte, kūrė aitvarus, leido muilo burbulus, ėjo į žygį po Raguvos miestelį. Paskutinę stovyklos dieną lankėsi Sandros ir Valdo Vaičiulių sodyboje, kur ieškojo lobio, kepė dešreles. Vaikai džiaugėsi ir skanavo Valento Baltušniko dovanotomis braškėmis, Radvilės mamos atneštu medumi.

Dėkojame stovykloje dirbusiems mokytojams, mokinių tėvams bei Panevėžio rajono savivaldybei už projekto finansavimą, Simonai už sukurtą video filmuką.

Autorius:
G. Šuminskaitė

Nuotraukos:
G. Šuminskaitė, S. Vaičiulienė, S. Šukė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos