Svečiuose kaip namuose

  • Paskelbta: 2022-11-16
  • Kategorija: Renginiai

Saulėtą spalio 12 dieną pas Raguvos gimnazijos antrokus, jų mokytoją Sandrą Vaičiulienę ir bibliotekininkę Dalią Karaliūnienę į svečius atskubėjo Raguvos lopšelio-darželio „Skruzdėliukas“ ,,Pelėdžiukų” grupės auklėtiniai su auklėtoja Kristina Žernosekoviene. Gražus būrelis vaikučių dalyvavo renginyje ,,Svečiuose kaip namuose". 

Kada į namus pasibeldžia draugai, labai norisi išbandyti ir patirti ką nors naujo. Todėl antrokai Raguvos gimnazijoje suorganizavo pamokėlę, kurios metu mažuosius pamokė naujos piešimo technikos – piešti balionais. Priemones ir idėjas šiai edukacijai parūpino Raguvos bendruomenė ,,Raguva kartu". Mažųjų kūrybinės fantazijos liejosi per kraštus! Kiekvienas nupiešė išskirtinio grožio piešinius. Gaila, kad paroda eksponuota tik iki renginio pabaigos, nes mažieji labai norėjo savo darbus parsinešti namo. 

Vėliau visi išbandė savo jėgas ,,Linksmosiose estafetėse": smagiai rideno kamuolį, mikliai lindo pro lankus, vikrumą pademonstravo greičio estafetėje. Visos komandos buvo apdovanotos gausiais plojimais ir smagiais prizais, o dalyvavę svečiai gavo ypatingą dovaną – bilietą į „Linksmąsias pamokėles“, kurios vyks žiemą. 

Renginį vainikavo jaukus pasisėdėjimas ir pasidalijimas patirtais įspūdžiais. Pusdienis prabėgo greitai, linksmai ir labai turiningai. Nuoširdžiai dėkojame Raguvos lopšelio-darželio „Skruzdėliukas“ ,,Pelėdžiukų” grupės auklėtiniams ir jų auklėtojai Kristinai Žernosekovienei už gražią bendrystę, Raguvos bendruomenei ,,Raguva kartu" už edukaciją, bibliotekininkei Daliai Karaliūnienei už pagalbą organizuojant ir vykdant renginį.

Autorius:
Sandra Vaičiulienė

Nuotraukos:
Sandra Vaičiulienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos