Pirmokų ir antrokų KALĖDINIS KARNAVALAS

  • Paskelbta: 2022-01-06
  • Kategorija: Renginiai

Pagaliau sulaukėme švenčių! Raguvos gimnazijos pirmokų (mokytoja Sandra Vaičiulienė) ir antrokų (mokytoja Angelė Kizienė) bendradarbiavimas šiais kalendoriniais metais užsibaigė bendru Kalėdiniu karnavalu.

Šventiškai nusiteikę, pasipuošę karnavaliniais kostiumais gruodžio 23 d.  Teatro menėje susirinko prie puošnios žaliaskarės eglutės. Šios šventės metu mokiniai pristatė savo kostiumus, dainavo, šoko. Atskubėjo ir Kalėdų Senelis su pilnu maišu dovanų, kuris neleido nuobodžiauti. Netrūko žaidimų, ratelių, eilėraščių ir linksmų klausimų Kalėdų Seneliui.

Šventei įpusėjus visi mokiniai buvo pakviesti pažiūrėti  nuotolinės teatrinės improvizacijos  „Lėlių cirkas“  , rež. I. Ignatenko ir S. Alochinas. Tai cirkas su lėlėmis. Lėlės, kurios savo talentais sugebėjo nustebinti daug labiau nei žmonės. Du klounai privertė visus ne tik be perstojo šypsotis, bet ir buvo nuolatiniai palydovai kelionėje po „Lėlių cirką“. Mokiniai sužinojo, kodėl liūtas toks didelis, iš kur ruonis turi talentą dainuoti, ar iš tiesų stipruolis toks galingas, ir netgi galėjo visi žvilgtelėti į užkulisius, kur buvo atskleistos kai kurių triukų paslaptys. Teatrinės improvizacijos metu dalyviai neišgirdo nė vieno žodžio, tačiau nuotaikinga ir vietoje nustygti neleisianti muzika bei nepamirštami vaizdiniai privertė visus dar ilgai kvatoti.

Vėliau visus šventės įspūdžius mokiniai su mokytojomis aptarė klasės žiburėlio metu. Linkėdami vieni kitiems kuo smagiausių ir jaukiausių artėjančių švenčių, visi atsisveikino iki naujų metų.

Autorius:
Sandra Vaičiulienė

Nuotraukos:
Sandra Vaičiulienė, Angelė Kizienė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos