Ketvirtadienio popietę ,,Pasikalbėkime“

  • Paskelbta: 2021-03-05
  • Kategorija: Renginiai

Jau kurį laiką ketvirtadieniais, 5–10 klasių mokinių grupelė, renkasi į nuotolines šiltas ir nuoširdžias pasikalbėjimo popietes ,,Pasikalbėkime“. Kalbamasi ne apie atliktus namų darbus ar gautus įvertinimus, bet apie paprastas, gyvenimiškas veiklas. Pasikalbėjimo popietėje būrelis mokinių su dalyvaujančiu svečiu dalinosi mintimis apie laisvalaikį karantino metu, žiūrimus ir patinkančius filmus ir jų žanrus, aplankytas gražiausias Lietuvos ir Europos vietoves, svajonių keliones. 

Šios savaitės popietėje taip pat dalyvavo viešnia, buvusi mūsų gimnazijos muzikos mokytoja Ingrida Bučinskienė. Ji pasakojo kokios muzikos klausosi pati, kai jos nuotaika gera arba kai būna liūdna. Mokiniai dalijosi mintimis, apie savo klausomą muziką, mėgiamus atlikėjus ar grupes, pasakojo apie savo ryšį su muzika. Ingrida prisiminė dainuojamas dainas ir muzikavimą su mūsų gimnazijos mokiniais pamokų metu. Džiugu, kad prisiminimai kuo puikiausi.

Ateityje taip pat ketinama į popietes kviesti svečius ir kalbėtis mokiniams rūpimomis temomis. Norintys prisijungti, kviečiami parašyti žinutę socialinei pedagogei Giedrei, kuri ir šios veiklos sumanytoja. 

Autorius:
G. Šuminskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos