Socialinė – pilietinė akcija ,,Pavasario bendrystė"

Bundant pavasariui, gimnazijos Ig klasės mokiniai, inicijuojami ,,Nepatogaus kino klasės" projekto, surengė socialinę - pilietinę akciją ,,Pavasario bendrystė". 
Socialinės pedagogės Giedrės ir klasės vadovės Aušros padedami, mokiniai išgrynino temą, kuri būtų artima ir tuo pačiu svarbi gimnazijos bendruomenei. Raguvos gimnazijoje yra dirbęs ne vienas garbus mokytojas, kuris vis dar tikisi sulaukti dėmesio, todėl šia linkme akcija ir buvo toliau plėtojama. 
Prieš šv. Velykas mokinių grupelė kūrė atvirukus, rašė palinkėjimus, sužinoję adresus, išsiuntė net 15 sveikinimų Raguvos gimnazijoje dirbusiems mokytojams senjorams. Buvo džiugu gauti ir skaityti žinutes su šiltais atsiliepimais po pavasario atostogų.
Lietingą gegužės pirmadienį, gimnazijos Teatro menėje buvo laukiami visi tie, kurie yra gimnazijoje dirbę arba nori ją apžiūrėti, pasivaikščioti, buvo laukiami ir buvę mokiniai. Iš anksto į kvietimus atvykti atsiliepė ne visi kalbinti mokytojai. Deja, dauguma turi sveikatos ir judėjimo problemų, todėl dėkojo už kvietimus ir atsiprašė dėl negalėjimą atvykti. Vis gi, jauki popietė įvyko, nes savo mokyklą prisiminė studentai, buvę mokiniai, su kuriais mielais pasikalbėjo Ig klasės mokiniai, pristatė, kuo dabartinė mokykla gyvena, kokie pokyčiai įvyko per pastaruosius metus, aprodė atsinaujinusį ir išgražėjusį gimnazijos pastatą. 

Dėkojame ,,Nepatogaus kino klasės" projekto komandai už inicijuotas ir skatinamas socialines savanoriškas akcijas jaunimui bei bendradarbiavimą. 

Autorius:
G. Šuminskaitė

Nuotraukos:
G. Šuminskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos