Gimnazijoje vyko tarprajoninis prevencinis renginys

  • Paskelbta: 2023-12-06
  • Kategorija: Renginiai

Nepabūgę šaltumo ir snieguoto kelio, lapkričio 29 d. Velžio, Krekenavos Mykolo Antanaičio, Anykščių r. Troškūnų Kazio Inčiūros ir Raguvos gimnazijų mokinių komandos susirinko į prevencinį renginį "Žvilgsnis". Ketvirtą kartą organizuotas renginys kvietė mokinius pamąstyti ir pažvelgti, kaip atrodo jaunas žmogus vartojantis psichoaktyvias medžiagas, kokią žalą daro savo organizmui, aplinkiniams, gamtai, mokė priimti teisingus sprendimus bei stiprino vertybines nuostatas į šių medžiagų vartojimą.

Prisistačiusios septynios komandos atsakinėjo į klausimus, tarėsi, diskutavo, žaidė interaktyvų žaidimą ,,Kahoot", kūrė plakatus. Viską atidžiai stebėjo ir komandų darbą vertino Panevėžio r. Švietimo centro PPT padalinio soc. pedagogė Edita Kazlauskienė ir Panevėžio miesto ir rajono policijos bendruomenės pareigūnė Sandra Kareckė.

Apibendrinus rezultatus visos komandos buvo apdovanotos. Savo žiniomis visas kitas komandas pralenkė 38 taškus surinkusi Velžio gimnazijos komanda "Vitaminas C", Raguvos gimnazijos komanda "H2O", surinkusi 40 taškų, o pirma vieta atiteko Anykščių r. Troškūnų Kazio Inčiūros "Obuoliukų" komandai, kuri surinko 48 taškus.

Už dovanas esame dėkingi Panevėžio rajono Visuomenės sveikatos biurui ir Raguvos gimnazijai. Tariame AČIŪ visiems dalyviams, vaikus atlydėjusiems mokytojams bei mokytojai Kotrynai Juškaitei už paruoštą šeštokų dainą.

Autorius:
G. Šuminskaitė

Nuotraukos:
G. Šuminskaitė, S. Šukė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos