Pirmokų kelionė į Panevėžio gamtos mokyklą ir prie ,,Ekrano“ marių

  • Paskelbta: 2021-11-04
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 27 d. Raguvos gimnazijos pirmokai su mokytoja Sandra Vaičiuliene keliavo į Panevėžio gamtos mokyklą. Čia dalyvavo edukacinėje programoje „Gyvūnų gerovė“. Mokinai susipažino su pagrindiniais gyvūnų poreikiais ir jų laisvėmis, žiūrėjo filmuką apie naminių gyvūnų priežiūrą, atliko užduotį „Surask gyvūnui šeimininką“. Visi drauge dalyvavo edukacinės pasakos „Kaip Rainis namų ieškojo“ kūrime.  

Vėliau pirmokai buvo pakviesti aplankys „Gyvūnėlių sodą“ bei „Žaliosios galerijos“ ekspoziciją. Mokiniai pamėgino prakalbinti ten gyvenantį kranklį, susipažino su mokyklos edukacinėmis aplinkosauginėmis erdvėmis. Pabuvojo šv. Pranciškaus – gyvūnų globėjo – skverelyje.

Mažieji dalyviai ir mokytoja dėkoja centro darbuotojai Rimai už suteiktas žinias, edukacinę pamoką ir puikią ekskursiją po Panevėžio gamtos mokyklą.

Pirmokai ekskursiją pratęsė ,,Ekrano" marių pakrantėje. Aplankė ir išbandė įkurtas aktyvaus ir ramaus poilsio zonos: žaidimų ir sporto aikšteles bei stebėjimo ir grožėjimosi gamta erdves.

Ekskursijos dalyviai namo parsivežė daug naujų žinių ir šiltų įspūdžių.

Autorius:
Sandra Vaičiulienė

Nuotraukos:
Sandra Vaičiulienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos