Pusryčiai su administracija

  • Paskelbta: 2020-10-14
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien gimnazijoje drauge pusryčiauti susirinko kviestiniai gimnazijos olimpiadų ir konkursų dalyviai, Mokinių parlamento prezidentas, administracijos atstovės. Buvo pasidžiaugta mokinių pasiekimais olimpiadose, konkursuose.

Direktorės pavaduotoja ugdymui Inga Kanišauskė pasidalino prisiminimais apie įspūdžius dalyvautose olimpiadose ir konkursuose. Klasių veiklos kuratorė Lilija Pleškienė kalbėjo apie tai, kad kiekvienas jų dalyvis yra pasiruošęs priimti iššūkį, kurį įveikęs gali ne tik didžiuotis, bet ir tobulėti siekdamas tikslų. Buvo aptarti mokinių lūkesčiai, ateities planai. Laimėjimai olimpiadose ir konkursuose, akcentavo jų dalyviai, sustiprina pasitikėjimą savimi. Mokinių parlamento prezidentas Paulius Vaičiulis pasidalino pastebėjimais ruošiantis egzaminams, renkantis profesiją.

Visi, drauge pusryčiavę mokiniai, kalbėjo apie tai, kad išdrįsti siekti tikslo, išbandyti jėgas juos paskatino mokytojai. Tad dėkojame ir mokytojams, garsinantiems mūsų gimnaziją, formuojantiems požiūrį, kad papildomos žinios – vertybė.

Autorius:
Lilija Pleškienė, klasių veiklos kuratorė

Nuotraukos:
Lilija Pleškienė, klasių veiklos kuratorė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos