Ketvirtoko Algirdo sėkmė konkurse

  • Paskelbta: 2020-12-18
  • Kategorija: Konkursai

Algirdas Kaminskas dalyvavo Panevėžio rajono 1–4 klasių mokinių pateikčių konkurse „Pristatyk nykstantį gyvūną/augalą/grybą“. Mokinys pasirinko iš Raudonosios knygos jam patį gražiausią gyvūną – baltąjį kiškį. Pasirinkimas nieko nenustebino. Algirdas yra nedidelio ūgio, šviesiaplaukis, labai vikrus, apsukrus, linksmas ir sumanus berniukas. Jį ir patį neretai aplinkiniai pavadina kiškiuku.

Konkursu buvo siekiama gilinti gamtos mokslų žinias ir gebėjimus jas taikyti, kritiškai analizuoti tikrovės reiškinius, inovatyviai spręsti problemas atsižvelgiant į poreikį gamtinei aplinkai ir visuomenei, gilinti gebėjimą ieškoti informacijos, apdoroti, vertinti naujas žinias.

Algirdas nepagailėjo laiko, kantrybės, pastangų ir atkaklumo. Drauge su mokytoja Sandra Vaičiuliene įtraukė ir namiškius, kurie padėjo pasiekti užsibrėžto tikslo.

Konkursui buvo pateiktas 41 darbas. Vertinimo komisiją sudarė šie nariai: Edita Davidonytė – Panevėžio r. Velžio gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui, Olga Šapalienė – biologijos mokytoja metodininkė, Renata Jankevičienė – Panevėžio r. švietimo centro direktorės pavaduotoja.

Gruodžio 11 d. buvo paskelbti konkurso vertinimai. Algirdo darbas užėmė III vietą. Mokiniui buvo įteiktas diplomas ir atminimo dovanėlė. Džiaugiamės ir didžiuojamės drauge su laimėtoju!

Dėkojame organizatoriams ir visiems prisidėjusiems prie Algirdo darbo.

Autorius:
Sandra Vaičiulienė

Nuotraukos:
Sandra Vaičiulienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos