Mes – konkurso ,,Aš matomas tamsoje“ nugalėtojai

  • Paskelbta: 2020-12-16
  • Kategorija: Konkursai

Mūsų  gimnazijos 4 klasės mokiniams ir jų mokytojai Sandrai Vaičiulienei jau tapo tradicija kasmet dalyvauti Panevėžio apskrities PK organizuotame atšvaitų gaminimo konkurse „Aš matomas tamsoje“. Konkurse dalyvavę mokinai gamino atšvaitus, kuriuos norėtų segėti tamsiu paros metu. Nemažai pastangų ir kūrybiškumo reikėjo kerpant, klijuojant, siuvant atšvaitų detales. Mokydamiesi taisyklių mokiniai pakartojo, kad atšvaitą reikia segti iš dešinės pusės, o pakabinamą atšvaitą prisegti prie drabužių, kad švytuotų kelių aukštyje. Juostinį atšvaitą tvirtinti prie rankovės aukščiau riešo. Pagrindinė taisyklė – atšvaitas turi būti gerai matomas kitiems eismo dalyviams. Ketvirtokai pasigamino atšvaitus, skirtus prisegti prie kuprinės.

Gruodžio 11 d. gimnazijoje apsilankė policijos pareigūnai su dovanėlėmis. Jie apdovanojo visus konkurse dalyvavusius ketvirtokus ir jų mokytoją Sandrą. Klasė tapo konkurso ,,Aš matomas tamsoje“ nugalėtoja Panevėžio rajone. Kiekvienas konkurso dalyvis gavo po piešimo priemonių rinkinį, visa klasė diplomą ir nuoširdžią policininkų padėką už aktyvumą, kruopštumą ir supratingumą bei gebėjimą saugoti save.

Konkurso dalyviai labai džiaugiasi savo darbeliais, organizatorių įvertinimu ir dovanomis. Jie visiems primena, kad atšvaitai yra vienas geriausių ir paprasčiausių būdų apsisaugoti pačiam ir apsaugoti artimuosius kelyje tamsiu paros metu. Kiekvienas segėdamas nors vieną atšvaitą rūpinamės savo saugumu ir apsaugome kitus nuo nelaimių. 

Autorius:
Sandra Vaičiulienė

Nuotraukos:
Sandra Vaičiulienė

Nepamirškite padėkoti autoriui