Raguvos gimnazijos pradinukų solidarumo bėgimas

  • Paskelbta: 2024-10-06
  • Kategorija: Renginiai

Solidarumo bėgimas – tai jau 11-ąjį gimtadienį švenčianti organizacijos „Gelbėkit vaikus“ socialinė iniciatyva, kiekvienais metais sulaukianti vis daugiau visuomenės ir mokyklų dėmesio. Šio bėgimo misija – pasaulį daryti geresnį, skatinant solidarumą ir renkant paramą tiems, kam jos labiausiai reikia.

Šiais metais, spalio 2 dieną, prie šios iniciatyvos jau ketvirti metai jungiasi ir Raguvos gimnazijos pradinukai su mokytojomis. Šio projekto tikslas – diegti moksleiviams solidarumo bei empatijos vertybes ir raginti susimąstyti apie vaiko teises Lietuvoje bei visame pasaulyje. 

Solidarumo bėgime dalyviai ieško rėmėjų, sutinkančių vaikams paaukoti pasirinktą sumą už kiekvieną bėgiko nubėgtą simbolinį Solidarumo kilometrą. Solidarumo bėgimas vertingas ne tik dėl surinktų lėšų, bet ir todėl, kad vaikus mokome būti geresnius, tolerantiškesnius ir nuo mažens padėti aplinkiniams. 

Surinkta 267,24 eurų paramos suma perduota organizacijai „Gelbėkit vaikus“. Didžiuojamės visais renginio bėgikais, jų fiziniu aktyvumu, supratingumu ir nuoširdžia parama. Bėgikams buvo įteikti diplomai, o Raguvos gimnazijai - PADĖKOS raštas. 

Socialinės iniciatyvos Raguvos gimnazijoje organizatorės Angelė Kizienė, Reda Janonė, Rūta Juškienė, Sandra Vaičiulienė ir Simona Arzimanova nuoširdžiai dėkoja visiems dalyviams už paramą, toleranciją, aktyvumą ir gerą nuotaiką.

Autorius:
Sandra Vaičiulienė

Nuotraukos:
Sandra Vaičiulienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos