Ypatinga Mokslo ir žinių diena

  • Paskelbta: 2022-09-02
  • Kategorija: Renginiai

Rugsėjo 1-oji mūsų gimnazijoje buvo šviesi ir viltinga diena – prasidėjo dar vieneri pažinimo ir tobulėjimo, ateities kūrimo metai. Ypatinga Mokslo ir žinių šventė tiems, kuriems ši diena pirmoji darbo diena mūsų gimnazijoje, ir tiems, kuriems skambėjo pirmasis skambutis, ypatinga ir abiturientams.

Gausiai susirinkusią bendruomenę su švente pasveikinti ir pristatyti naująją gimnazijos direktorę Inesą Vietienę atvyko Panevėžio rajono savivaldybės meras Povilas Žagunis, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Algirdas Kęstutis Rimkus. Šventėje dalyvavo ir visus pasveikino Panevėžio rajono savivaldybės tarybos narys Algimantas Birbilas, Raguvos seniūnijos seniūnas Aurimas Jurevičius. Su švente gimnazijos bendruomenę pasveikino direktorė Inesa Vietienė linkėdama įsimintiniausių ir ypatingų naujų mokslo metų.

Klasių veiklos kuratorė Lilija Pleškienė pristatė anglų kalbos mokytoją Liną Danielą Dambrauskę ir visus klasių vadovus. IVg klasės vardu kalbėjo ir pirmokus pasveikino Karolina Kabošytė ir Aistė Skrebytė. Naujajai direktorei buvo linkima pasitikėjimo ir sėkmės, visiems – atkaklumo ir žinių.

Vis dėlto gimnazija – ne tik žinių kalvė, jos misija didesnė, nes ji – lyg antrieji namai. Tad mokslo metai prasidėjo su naujais lūkesčiais ir svajonėmis, su ketinimais ne tik bendrauti, bet ir bendradarbiauti.

Autorius:
Klasių veiklos kuratorė Lilija Pleškienė

Nuotraukos:
Mindaugas Pleška

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos