Labas, vasara

  • Paskelbta: 2022-06-19
  • Kategorija: Renginiai

Ko labiausiai laukia  mokiniai? Žino visi – vasaros atostogų! Birželio 7 d. į Teatro menę džiugiai nusiteikę rinkosi pradinių klasių mokiniai. Laukia puiki vasara. Mums, ketvirtokams, ši diena ypatinga. Ne tik mokslo metų užbaigimo šventė, bet ir perėjimas į kitą, pagrindinio ugdymo etapą.

Pasijutome tarsi TV studijoje. Laidos prodiuseris penktokas Domininkas kreipėsi į visus liepdamas išjungti telefonus ir susikaupti – prasideda laidos ,,Labas, vasara“ tiesioginė transliacija! Laidos  vedėjai Ieva ir Armandas, žurnalistas Algirdas kalbino studijos svečius – mokyklos direktorę A. Sakalauskienę, direktorės pavaduotoją I. Kanišauskę, ketvirtokų tėvelius. Skambėjo dainos, eilėraščių posmai, sušoktas ne vienas šokis. Penktokai pasidalijo savo patirtimi – penktoje klasėje bus smagu ir įdomu. Kiekvienam ketvirtokui įteiktas svarbus dokumentas – pradinio išsilavinimo pažymėjimas.

Dėkojame penktokams ir jų auklėtojai S. Vaičiulienei  už nuotaikingą šventę, muzikos mokytojai Kotrynai už dainas ir šokius, pirmokams, antrokams, trečiokams – už linkėjimus ir mielas dovanėles. Puikių vasaros atostogų!

                                                                                                                                               Ketvirtokai 

Autorius:
Rūta Juškienė

Nuotraukos:
Sandra Vaičiulienė, Angelė Kizienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos