Žygūnas 2022

  • Paskelbta: 2022-05-17
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 13–15 d. Bražuolės poilsiavietėje Lazdėnuose (Elektrėnų savivaldybė) vyko tarptautinės mokinių turizmo technikos varžybos „Žygūnas 2022“. Keturiose amžiaus grupėse – jaunių, jaunučių, vaikų ir pradinukų – dalyvavo 20 komandų iš Ukrainos, Latvijos ir Lietuvos. Raguvos gimnazijai atstovavo trys komandos: jaunučių, vaikų ir pradinukų.

Pirmą dieną vyko asmeninės turizmo technikos varžybos, kuriose jaunučių grupėje Gabrielė Padelevičiūtė iškovojo antrą vietą. Vaikų grupėje Justas Mulevičius taip pat buvo antras, o Domininkas Kuoja iškovojo trečią vietą. Puikiai pasirodė ir Raguvos pradinukai: Jonas Juška ir Odeta Juškaitė nugalėjo savo amžiaus grupėje, o Gabrielė Juškaitė laimėjo trečią vietą.

Šeštadienį vykusiose turistinio ralio varžybose Raguvos gimnazijos jaunučių ir pradinukų komandos iškovojo pirmas vietas savo grupėse, o vaikų komanda buvo ketvirta. Sekmadienį vykusiose komandinėse turizmo technikos varžybose jaunučių komanda iškovojo ketvirtą vietą, vaikų komanda buvo trečia, o pradinukų komanda užėmė antrą vietą.

Susumavus dviejų dienų rezultatus Raguvos gimnazijos vaikai ir jaunučiai iškovojo po trečią vietą, o pradinukai antrą vietą.

Autorius:
Sigitas Žudys

Nuotraukos:
Sigitas Žudys

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos