Lietuvos fizinio ugdymo pedagogų apdovanojimai

  • Paskelbė : Diana Grigaliūnienė
  • Paskelbta: 2021-10-06
  • Kategorija: Didžiuojamės

Mokytojų dienos išvakarėse Diana Nausėdienė sveikino geriausius Lietuvoje fizinio ugdymo pedagogus

Pirmadienį, Mokytojų dienos išvakarėse, į Prezidentūrą buvo pakviestas ir pasveikintas mūsų gimnazijos fizinio ugdymo ir sportinio turizmo būrelio vadovas Sigitas Žudys.

Prezidentūroje vyko Lietuvos fizinio ugdymo pedagogų apdovanojimai. Renginyje dalyvavo ir ikimokyklinio ugdymo, ir bendrojo ugdymo mokyklų pedagogai,  jiems apdovanojimus teikė švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė bei Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė. Sveikinimo žodžius tarė Lietuvos kūno kultūros pedagogų asociacijos ir Respublikinės ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacijos prezidentės Laima Trinkūnienė ir Audronė Vizbarienė. Susirinkusiuosius muzikos kūriniu pasveikino Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokyklos mokinys Pijus Česaitis.

Džiaugiamės ir didžiuojamės mūsų sportinio turizmo būrelio vadovo  Sigito Žudžio iniciatyvumu skleisti sporto vertybes, įkvėpti mokinius ne tik drąsiau  svajoti, bet ištvermingai žengti toliau, skatinant juos domėtis, bandyti.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos